Válasszunk megfelelő brókert kereskedés előtt

A Forex kereskedés első pillanatban könnyűnek tűnik, de először is keressünk fel olyan brókereket akik értik a dolgukat és megbízhatóak. ha nem így teszünk, akkor a befektetett pénzünket nagyon gyorsan elveszíthetjük. Akik nem annyira jártasak a tőzsdei ügyletekben azoknak ezt a tanácsot mindenképpen érdemes megfontolniuk.

Bárki is kezdje el a devizakereskedést azzal tisztában kell lennie, hogy mindig a megfelelő bróker mellett tegye le a voksát. Ő az, aki kezeli majd a pénzünket, ezért a legjobbat kell kiválasztani. Egy brókercég kiválasztása nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, hiszen fontos a bizalom és természetesen a referencia. Csak olyan személyt válasszunk, akire rá merjük bízni a pénzünket. Ma már igen sok bróker érhető el Magyarországon is. Érdemes az oldalon ezt is áttekinteni, mielőtt megtesszük az első lépéseket. Mindegyik bróker igen hasonló szolgáltatást nyújt, mégis érdemes őket megkülönböztetni az ajánlataikban.

Az Avatrade igen jól elvégzi a rá bízott feladatokat és már régóta a piacon van. Minden esetben képzést biztosít a kezdő trédereknek akik ezt igénylik. Ezzel a lehetőséggel érdemes élni, hogy később könnyebben boldoguljunk a devizakereskedéseken. Szinte az összes kereskedési szoftvert támogatja, ezért ha később mégis kereskedőt szeretnénk váltani, akkor ezzel sem lesz már gondunk. Az easyMarkets a MetaTrader platformmal működik, amely biztosítja, hogy a fiók beállítás a leggördülékenyebben menjen. Az itt dolgozó személyzet segítőkész és mindenkinek ad hasznos információkat, jó tanácsokat. Az alacsony tőkeáttételeket támogatja, így kezdőként ezt bátran választhatjuk. A Traiding Point fejlett szolgáltatásokkal már inkább a haladóknak ajánlott. Itt megengedett a hedge, így a kockázatokat lehet mérsékelni. Az újoncok számára talán azért lehet vonzó, mert elérhető a mikro- és a nullás számla is. Akik már kicsit unják a megszokott platformokat és kicsit szórakoztatóbb megoldást keresnek, azoknak ajánljuk az etoro kereskedési platformot. Itt már közösségi elem is rendelkezésünkre áll, így akár naponta megvitathatjuk a közönséggel a napi kereskedéseket és közben még ismerkedhetünk, jól szórakozhatunk. Hetente versenyekkel és különböző promóciókkal várják az ügyfeleket. Alacsony első befizetése és a közösségi elemek miatt igen kedvelt a kezdő tréderek körében.

 

Vélemény, hozzászólás?