Újévi frizurák: te bevállalod?

Sokan szeretik új frizurával kezdeni az új évet, ezért is tud megnőni ilyenkor a barber shopok forgalma. Az új év sokak számára egyet jelent a megújulással. Az év első pár hetében nagyon sokan keresik fel fodrászukat, hogy új külsőt kölcsönözzenek nekik. A megújult fazonnal mindenki sokkal bátrabban, talpraesettebben vág neki az új kihívásoknak. A 6. kerületben az Oktogontól nem messze vár mindenkit a barber shop. A bejelentkezéseket akár online is megtehetjük, hiszen a weboldalon egy nagyon egyszerű időpontfoglalás lehetősége vár mindenkire. Pár másodperc alatt le lehet foglalni a számunkra szimpatikus időpontot, így akkor mehetünk fodrászunkhoz amikor nekünk éppen megfelelő és kényelmes. Természetesen telefonon is lehet időpontot egyeztetni, de az online lehetőség segítségével akár az éjszaka közepén is lefoglalhatjuk a szabad helyek bármelyikét.

A szalonban mindig a legújabb trendeknek megfelelő haj- és szakállkombókkal bocsátják útjukra a vendégeket. Itt tényleg teljes megújulás vár mindenkire, A profi kezek a hajat, a szakállat is kezelésbe veszik és amíg várunk a fodrászunkra addig is a megkóstolhatjuk a finom kézműves sört. A szalon az Oktogontól mindössze pár percre található meg az Andrássy út és a Rózsa utca sarkánál. Igen jó helyen van a szalon, így akár munkahelyünkről is érkezhetünk egy ebédidőben. A lányok nagyon gyorsan dolgoznak és mindenki pontos időpontra érkezik. Esélyünk sincsen arra, hogy órákat várjunk az új megjelenésünkre.

Ma már nagyon sok barber shop található meg Budapesten, de ezeknek elenyésző része a belvárosban. Már most érdemes megnézni az elkövetkezendő időszakban mely szabad időpontokat lehet még lefoglalni, hiszen a szalont egyre többen keresik fel. A jó hangulat, a szakavatott kezek és a kedves kiszolgálás egyre többeket vonz. A szalonban a kellemes hangulat mellett az éppen várakozó vendégek kellemesen tölthetik idejüket. Itt mindenki megpihenhet egy pillanatra és élvezheti ahogy a szakma nagyjainak keze alatt szinte újjászületik.

Vélemény, hozzászólás?