Tudta ezt a buborékos medence takarókról?

Bizonyos medence takarók UV stabilitást biztosító adalékanyaggal készülnek (forrás: buborekfolia.hu). A szolár fólia összesen 12 féle méretben készül, de a vásárlók igényeinek megfelelően méretre szabható a szegmensektől függően. Minden esetben azt a szolár fóliát vásárolhatják meg a vevők, amelyre éppen szükségük van. A jó minőségű fóliát akár saját otthonunkban is méretre szabhatjuk akár kör, akár szögletes alakról van szó. A fólián megtalálható buborékok átmérője 32 mm. A webáruházban a legördülő menüben ki kell választani a Méret fül almenüpontot és máris megrendelhető a medence takaró fólia.

A 32 mm nagyságú buborékokkal rendelkező medence takaró szolár fólia UV stabilitást biztosít, emellett speciális vegyszerállósággal is rendelkezik. Ezeket a fóliákat akár 3 éven keresztül is használhatjuk, ha megfelelően használjuk. A medence takaró fóliákra nagy szükség lehet a családi házaknál található udvari medencéknél. A szolár fóliát a kültéri medencékhez érdemes választani. A kültéri medencék zömét nyáron használjuk, amikor is igen csalfa lehet az időjárás. A szolár fólia azonban kiemelkedő hőnyerési tulajdonságának köszönhetően a nyári időszakban képes a medence vizét felmelegíteni. A légpárnák miatt a fóliát fóliasátrakhoz és üvegházakhoz is ajánlják szigetelőanyagként.

A szolár medence takaró fóliák kitűnő hőtartással rendelkeznek, így, ha a nyári időszakban 1-2 napon keresztül hűvösebb is az idő, akkor is számíthatunk a 3. napon arra, hogy langyos vízben pancsolhat a család apraja-nagyja. A szigetelésben a levegőréteg segít, amely a nagyméretű buborékokban találhatók meg. A kültéri medencékkel kapcsolatban sokszor bosszúságot okoz az is, hogy a rovarok vagy a falevelek beleesnek a vízbe. Ettől nem kell tartanunk, ha letakarjuk a medencét. Nyáron a nagy melegben a medencék vize elpárolog, amit pótolni kell. Ilyenkor azonban elkerülhetetlen, hogy kicsit lehűljön a medence vize. A fólia segít a párolgás megelőzésében is. A fedett kék színének köszönhető, hogy az algák sem tudnak annyira elszaporodni a vízben, így ez a plusz takarítási munkálatoktól mentesíti a tulajdonosokat.

 

 

Vélemény, hozzászólás?