Több praktikát is meg lehet tanulni egy Aviva torna tanfolyamon

Egy Aviva torna tanfolyamon több olyan gyakorlatot is megtanulhatsz, amik segíthetnek az egészséged fenntartásában. Az Aviva módszer egyre népszerűbb hiszen mindenki számára fontos, hogy a teste működésével tisztában legyen. A szervezet működésének elfogadása és megértése, sokat segíthet egészségünk megőrzésében. Az AVIVA torna során kapcsolatot teremthetünk testünk természetes funkcióival és kiegyensúlyozottá válhatunk. A torna során speciális ellazító és beszorító gyakorlatok végzésével a női szervek működése beindul és a szervezet öngyógyítása is elkezdődik. A torna tökéletesen megfelelő az egészségügyi problémák megoldására és megelőzésére is. A belső elválasztású mirigyek működésére is befolyással van, így hormontornának is nevezik.

A nőgyógyászati, valamint az urológiai problémákon is segít ez a speciális torna. Képes a meddőség kezelésére, a hormonális eredetű problémák megoldására. Mellékvese zavarnál, a pajzsmirigy rendellenes működésénél, hipofízis működési zavarainál is segítséget nyújt. Hölgyeknél megoldást kínál a változókori tünetek enyhítésére és a súlytöbblet enyhítésére. A torna során a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak és az egészségi állapot javulása következik be. Az AVIVA módszer nem csak tornából áll, hiszen itt megtanulható a helyes légzés, a testhasználat és a táplálkozás. Az AVIVA módszer oktatók hivatalos képzésben részesülnek és minden tudásukat latba vetve adják át a tornagyakorlatokat. Igény esetén személyre szóló életmód tanácsokkal segítik a betegségekben szenvedőket.

A tornagyakorlatok során a combközéptől egészen a köldökig dolgoznak, az úgynevezett „Dolgozó Zónában”. A vérkeringés serkentése során aktiválja a belső elválasztású mirigyeket, amelyek hatást gyakorolnak a pajzsmirigyre, a csecsemőmirigyre és az agyalapi mirigyre. Az AVIVA torna során csípőforgatásokkal, medencebillentgetésekkel és a kézfejek beszorításával majd elernyesztésével érhető el a gyógyulás. A tornán az akupresszúrás pontokat is gyakorta masszírozzák. A torna során a teljes test átmozgatásra kerül, így a vérkeringést serkentik és az izomzat is erősödik. Érdemes, már most utána nézni, hogy mikor lesz a következő torna, hogy minél előbb segíthessen egészségünk megőrzésében, illetve a fennálló betegségek megszüntetésében.

 

Vélemény, hozzászólás?