Ön ült már fűnyíró traktoron?

Egészen más élmény füvet nyírni egy ilyen géppel (forrás: emaki.hu). Vásárlás előtt azonban nem árt felmérni az igényeket. A fűnyíró vásárlása előtt érdemes átgondolni, hogy mekkora a kertünk, amelyhez a gépet vásárolnánk. A kert mérete nagyon fontos lehet hiszen a vágásszélesség szempontjából ez fontos tényező. A gép kiválasztásakor mindenképpen vegyük figyelembe ezt. Emellett fontos a terepadottság. Egyenetlen, dombos terepen a nagyobb kerekekkel rendelkező fűnyíró traktort érdemes kiválasztani és motor terén pedig a túlnyomásos kenésű motort válasszuk. Ha nagyon egyenetlen a nyírandó terület, akkor a lengő felfüggesztés az, amely hasznos lesz, hiszen az sokkal jobban igazodik a talaj egyenetlenségeihez. Ha olyan kertünk van amelyben számtalan virágágyás és fa található meg, akkor a szűk fordulókör és a jó manőverezhetőség lesz a legfontosabb. Láthatjuk, hogy számtalan dologra érdemes odafigyelni mielőtt a végső döntést meghozzuk.

Az emaki webáruházban több traktor közül is választhatunk, így itt egy helyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő gépet. A HECHT 5222 kerti traktor hidrosztatikus meghajtása már a legmodernebb technológiát képviseli, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi gépet vásárolunk. Az önolajozó rendszernek hála karbantartást ritkán igényel és igen masszív kivitelben készül. A hátsókidobós traktor egy billenő pedál segítségével szabályozható, így a haladási sebesség, a hátramenet és az előremenet is könnyedén megoldható. Kuplungozni és kapcsolgatni nem kell, mind a kettő kezünk a kormányon maradhat. A traktorral nagyon pontosan és könnyedén lehet manőverezni.

Kis, valamint közepes méretű kertekhez az MTD OPTIMA MINIRIDRER-t ajánljuk, amely pontosan olyan kertbe való, ahol számtalan ágyás, bokor vagy fa található meg. Ez a traktor mindenhol el fog férni és a zegzugos területekhez is gond nélkül hozzáfér. Az emaki webáruház az MTD szerződött partnere, így biztosak lehetünk abban, hogy megfizethető áron kínálják ezt a traktort. Az amerikai óriáscég már nagyon régóta foglalkozik kerti traktor gyártással, így a termék minőségében megbízhatunk. A webáruházban pár kattintással akár azonnal meg is vásárolhatjuk a fűnyíró traktort.

 

Vélemény, hozzászólás?