Ön tudja, hogy milyen fajtái vannak az utasbiztosításoknak?

biztoshely.hu utasbiztosítás kalkulátorra kattintva egy helyen megnézheti, hogy miben különbözik az egyik utasbiztosítás a másiktól. Jelenleg 3 biztosító ajánlatát listázza a kalkulátor, ez az EUB, a Mapfre és az Aegon. Az utasbiztosítások természetesen online is megköthetők és ha menetközben kérdés merülne fel bennünk, akkor a szakértők a weboldalon keresztül intézett kérdésekre szívesen válaszolnak. A kalkulátor oldalon ezen felül egy telefonszám is. megtalálható, amelyen akár azonnal segítséget kérhetünk az utasbiztosítás érintő kérdésekben. Nem szükséges az utasbiztosítás miatt befáradnunk a biztosítókhoz, hiszen itt gyorsan megköthetjük a szerződést.

A kalkulátorban be kell jelölni az utazás okát, célját. Meg kell adni a szerződő fél adatait és az utazás időtartamát, valamint helyszínét is. Egy 1 fős tengerparti 1 hetes nyaralásra jelenleg a MAPFRE kínálja a legolcsóbb díjat 6000 Forintért. Nem árt azonban az olcsóbb biztosításokkal csínján bánni, hiszen a kalkulátor oldal a biztosítás tartalmát is jelzi. Minden egyes biztosítási módozatot át kell tekinteni, hogy tényleg a számunkra megfelelő ajánlatot fogadjuk el. A külföldi utazások alkalmával nagyon fontos tudni, hogy a kinti szakorvosi ellátások igen költségesek. Ha nincsen mindenre kiterjedő biztosításunk és a nyaralás során baleset ér minket, akkor nagyon sokba kerülhet a nyaralás.

Az egyes biztosítások termékkivonatain jól látható, hogy mire nyújt az adott biztosítás fedezetet. A jelenlegi legolcsóbb biztosítás megkötése esetén fizet a biztosító orvosi segítségnyújtás esetén, krónikus betegség akuttá válása esetén, csonttörésre, sürgősségi fogorvosi kezelésre, szállításra, hazaszállításra, hozzátartozó halála esetén a hazautazást biztosítják és még hosszan. sorolhatnánk. Érdemes azonban figyelni azt is, hogy mire nem nyújt fedezetet. Ide tartozik a kórházi napi térítés, az utazás lemondásával kapcsolatban felmerülő költségek, hajóút megszakítására a poggyász elvesztése esetén. A https://www.biztoshely.hu oldalon az összes biztosításnál megtekinthetjük a fedezetet és meg is kell nézni, hiszen mindenkinek más fedezetre van szüksége élethelyzettől, utazástól függően.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?