Női ajándékok karácsonyra: mutatok pár tippet!

A Lady Store ezen a karácsonyon is kitett magáért, hiszen különleges testápoló termékekkel segíti a karácsonyi ajándékozást. Az itthon kevésbé ismert márkák mindenkinek lehetővé teszik, hogy az ünnepekre valamilyen különleges dolgot ajándékozzon szeretteinek.

A webáruházban elérhetők az Ultrahangos és aromaterápiás párásítók, amelyekhez természetesen illóolajok is kaphatók. A melao fürdőbombával egy álom lesz a fürdés, hiszen 6 db extra nagy fürdőbombát is ajándékozhatunk ezen a karácsonyon párunknak vagy akár édesanyánknak. A kényeztető pihentetés a kádban mindenkinek boldogsággal tölti meg a szívét. Akik komolyabb ajándékot keresnek, azoknak ajánljuk a Mr. Mist Arcszaunát, amely a gőz jótékony hatásának köszönhetően megnyitja és mélyen kitisztítja a pórusokat. Azok, akik ezt ajándékozzák párjuknak, biztosak lehetnek abban, hogy tökéletes meglepetést okoznak.

Az aromás testápoló termékeken kívül az arcápolásra is több féle terméket kínálnak. A 24 karátos arany arcmaszk a 24 karátos arany mellett rengeteg gyógynövény kivonatot is tartalmaz. Véd az öregedés ellen, hiszen hatékonyan felveszi a makacs ráncokkal a harcot. Mitesszerek ellen igen hatásos a fekete arcmaszk, amely szintén a Maleo terméke. Ez a maszk a pattanásos és a zsíros bőrre egyaránt ajánlott.

Természetesen a karácsony közeledtével számtalan ajándékcsomag is elérhető.  Az illóolaj csomagban összesen 6 db 10 ml-es illóolaj található. A Farma Vita ajándékcsomag egy ápolócsomagot rejt, amely tartalmazza az Argán Olaj sampont, az Argán Olaj hajnövesztő elixírt és az Argánolajos pakolást is. Ezzel a csomaggal szintén hatalmas örömet szerezhetünk azoknak a szeretteinknek, akik nagy gondot fordítanak hajuk ápolására. A Lady Store természetesen a fogápolásban is segítséget nyújt minőségi termékeivel. Már karácsonyra is beszerezhetjük a fogfehérítő port, amely kókuszhéj aktivált szén porszemcsékből áll. A termék méregteleníti a szájat, emellett erősíti a fogzománcot. Akik ezt a port választják, örökre búcsút inthetnek a megsárgult fogaknak. Érdemes a termékeket minél előbb beszerezni, ha nem szeretnénk lecsúszni róluk.

Vélemény, hozzászólás?