Nem mindegy, hogy kit bíz meg egy főkulcsos zárrendszer elkészítésével

Az ilyen zárrendszerek több minden miatt is megfelelő szakértelmet igényelnek. Az építőipar dinamikus fejlődésével a főkulcsos zárrendszerek népszerűsége is növekszik. Az egyéni lakossági ügyfelek igényei mellett a szállodaipar és a különféle intézmények is szívesen alkalmazzák a főkulcsos zárrendszereket épületeikben. A jogosulatlan benyitások ezeknek a biztonságos zárrendszereknek a segítségével könnyedén megvalósítható. A zárdepóban megtalálható zárrendszerek széles termékpalettájával találkozhatunk, amelyeket akár 1-2 napon belül ki is szállítanak. Egy CR Seratture biztonsági kéttollú kulcsos bevésőzárat már 30 000 Forint környékén meg lehet vásárolni. Ezt a zárat rudazattal lehet toldani így még több ponton zárhatóvá tehető.

A Zárdepónál a kedvező árú termékek mellett a kiszállítás sem kerül vagyonokba. A cég akár 1 munkanapon belül is kiszállítja az előzőekben megrendelt termékeket, így vészhelyzet esetén is fordulhatunk hozzájuk segítségért. A munkanapokon 12 óráig leadott rendelések akár már másnap megérkezhetnek rendeltetési helyükre. A webáruház igen jól átlátható és a termékek egyszerű csoportosításának köszönhetően a vásárlás is pillanatok alatt megvalósítható. Lehetőség van személyesen is átvenni a csomagot, így a szállításra sem kell várni, akár aznap miénk lehet a legbiztonságosabb zárbetét. Utánvéttel, bankkártyás fizetéssel, előre utalással és készpénzes fizetéssel is kiegyenlíthetjük a számlát. Szombat és vasárnap kivételével minden nap hívhatjuk az ügyfélszolgálatot is, ahol a kollégák szívesen nyújtanak segítséget felmerülő kérdések esetén.

Manapság mindenkinek oda kell figyelnie otthona biztonságára is, hiszen egyre több időt töltünk távol otthonunktól. A munkahelyekről gyakorta csak az esti órákban ér haza a család, így napközben egy biztonságos zárbetéttel sokkal jobban védhetjük vagyontárgyainkat, ingóságainkat. Ugyan ez vonatkozhat a nyári időszakokra is, amikor akár több hétre is külföldre utazunk. Ezeket a ravasz tolvajok nagyon gyorsan kifigyelik és máris támadásba lendülnek. Mire hazaér a boldog család a nyaralásról elképzelhető, hogy csak a csupasz falakat találja. Ezekre a helyzetekre jobb előre felkészülni. A videó kamerás megoldások ebben segítséget nem nyújtanak, maximum a tolvajok lefülelésében.

 

 

Vélemény, hozzászólás?