Nem egyszerű klíma beszereléshez szakembert találni

Egyre nehezebb klíma beszereléshez megfelelő szakembert találni, ezért még fontosabb tudni, hogy hol érdemes keresni. Az Alphasonic profi csapata a Panasonic klímákat természetesen szakszerűen be is szerei. A Panasonic klímák szigorú japán minőségellenőrzés mellett készülnek. A hűtési és fűtési termékeit már 60 éve kínálja a vásáróknak és már 130 országban forgalmazzák azokat. A minőségnek köszönhetően egyre többen választják a Panasonic klímákat.

Ezek a klímák amellett, hogy az otthonok szakszerű fűtéséről vagy éppen hűtéséről gondoskodnak még energiát is megtakarítanak. A klímák emellett tisztítják a környezetüket. Minden esetben a lakók életviteléhez és az egyes helyiségek használatához igazítják működésüket. Ma már újgenerációs Panasonic modellek közül választhatunk, amelyek Nanoe technológiával működnek. Ezek a légkondicionálók elektrosztatikusan porlasztott nano vízcseppeket juttatnak a levegőbe így a levegő minőségét is javítják. A technológiának köszönhetően a megtapadó. mikroorganizmusokat, a különféle baktériumokat és a vírusokat, valamint. a penészgombákat is kiszűrik. A Panasonic klímák a Brit Allergia Szövetség tanúsítványával is rendelkeznek, amely nem sok légkondicionálóról mondható el. A koszt, a port, a füstöt mind kiszűrik ezek a berendezések. Az Econavi aktivitás érzékelő napfényérzékelő képességgel rendelkezik, így optimális működést biztosítanak. Ezek a készülékek jelentős energiamegtakarítás mellett üzemeltethetők. A szupercsendes üzemmód, a Wifi kapcsolat lehetővé teszi a csendes működést és a távirányítást.

Az Alphasonic nagykereskedésben a Panasonic légkondicionálók teljes palettája elérhető és a szakemberek a beszerelésben is segítenek. 2012 óta forgalmazzák a Panasonic klímaberendezéseket és segítik a beüzemelést. A nagykereskedelmi partnereikkel törekednek a hosszútávú. megbízható kapcsolat kialakítására. Folyamatosan akciózzák a termékeket és oktatásokat, valamint konferenciaprogramokat is szerveznek. A bejáratott logisztikai csatornáknak és a meglévő alkatrészkészletnek köszönhetően a garanciális problémák rugalmas és gyorsmegoldása várható az Alphasonic szakértő csapatától. A műszakis kollégák a teljes beüzemelésben részt vesznek és segítik a partnereket. A telepített Panasonic rendszerek zökkenőmentes beindítása így biztosított. Érdemes a cég honlapján körülnézni és itt megvásárolni a minőségi klímaberendezéseket.

 

Vélemény, hozzászólás?