Mit vegyünk a pasiknak?

autós meglepetések

Napokig lehetne azon vitatkozni, hogy vajon egy férfinak, vagy egy nőnek nehezebb ajándékot venni. Igazából nem is attól függ az ajándékvásárlás nehézsége, hogy milyen nemű az, akit szeretnénk meglepni. Sokkal inkább annak van döntő szerepe, hogy mennyire ismerjük a másikat, tudjuk-e, hogy van-e olyan, amit nagyon szeretne, vagy van-e olyan dolog, amit szeret csinálni és még nincs kiaknázva minden lehetőség belőle. Persze mindezek mellett lényeges az is, hogy mit engednek meg az anyagi keretek.

Amikor így Karácsony közeledtével a legtöbb nőben elindul az ajándékozási kedv kiterebélyesedése, mert valljuk be, azért még mindig a nők viszik a pálmát a családokban, ha arról van szó mit is kapjon az anyós, a sógornő, a keresztgyerek. Azonban a férfiaknál, sokszor a saját kedvesénél még ők is könnyen elakadhatnak. Mert ugye életünk párjának olyat szeretnénk adni, aminek tényleg örül, amiből a közös évek alatt még nem kapott százezer darabot, mint after shave, vicces boxer alsó, legújabb fejlesztésű borotva, nem éppen használható, de az eladó szerint tökéletes horgászkütyü, szerszám. Persze még hosszan lehetne folytatni a sort, de most nem a pesszimista felhang ideje van, értékes ötletekkel kell előrukkolni.

Először is ki kell kapcsolni az embernek azt a funkciót, hogy ő minek örülne és minek nem, mert így nehéz lesz eljutni a megoldásig. Ha ez megtörtént, akkor jó eséllyel a megfelelő ajándék is meglesz, mert így már nem lesz “rémisztő” egy olyan férfinak vásárolni, akinek az autója szinte az otthona. Egy autómániás pasi például örülni tud egy olyan praktikus ajándéknak, mint a csomagtér tálca, hiszen két legyet üt vele egycsapásra: megvédi autóját, hiszen ha bármi borul, az nem a kárpitozást teszi tönkre, és emellett még a takarítást is megkönnyíti. Lehet, hogy azoknak, akik nem autóznak mellőzhető kellék a fűthető masszázsülés, de azon férfiaknak, akik sokat utaznak, mennyei áldás, ha nemcsak hőérzetük komfortos, de a sok üléstől való elmacskásodástól is megóvja őket egy okos kütyü.

Olyan kis figyelmességekkel is meglephetjük kedvesünket, melyeket talán nem állandóan fog használni, de amikor szüksége lesz rá az autóban, bizony hálával fog ránk gondolni. Így például egy autós vállfa, vagy egy csíptethető napszemüvegtartó szintén örömet szerezhet. Persze olyan luxusnak számítható dolgokkal is elláthatjuk a másikat, mint egy autós ital hűtő-fűtő szerkezet, vagy ballon-légpárna kocsiemelő, de ezek megvásárlásához azért már kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúljunk.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?