Megéri használt iPhone-t venni, az árak sokkal kedvezőbbek!

Egyre többen használják ki a lehetőségeket és inkább a használt IPhone megvásárlása mellett döntenek, mint hogy egy teljesen új telefont vásároljanak. Sok esetben tényleg jobban megéri emellett dönteni, hiszen nem mindenkinek van szüksége teljesen új telefonra. A használt iPhone árak pedig egyre lejjebb mennek, ezért most még jobb telefont vásárolni.

Milyen kínálattal várnak bennünket a szaküzletekben?

iPhone 4 és 4s, iPhone 5 és 5s valamint 5 c, iPhone SE, iPhone 6, 6 Plus és iPhone 7 is elérhető a széles kínálatban. Természetesen használt telefonok esetén garanciát is vállalnak a cégek, de ezt még vásárlás előtt érdemes leellenőrizni. A telefonok hétről hétre frissülnek így érdemes minél többször benézni a szaküzletbe. Soha nem tudhatjuk, mikor csaphatunk le egy minőségi használt telefonra. Egy kártyafüggetlen használt iPhone 6S már 159 900 forintért megvásárolható. Töltővel és kábellel, saját dobozában, 1 hónapos garanciával lehet megvásárolni. Az új iPhone 6S ára 209 000 forint környékén mozog, így érdemes átgondolni, hogy egy használt készülék megvásárlásával akár 50 000 forintot s megtakaríthatunk. Egy régebbi típusú iPhone, mint például a 4S már 29 900 forintért a miénk lehet. Érdemes ezt az ajánlatot is fontolóra venni, ha ragaszkodunk a megbízható márkához, de nem szeretnénk több százezer forintot kifizetni érte.

Mit tudunk még használtan vásárolni és hogyan?

Természetesen az iPhone mellett az iPad is elérhető a kínálatban, amelynek bizonyára sokan örülnének. Egy használt iPad mini ára jelenleg 45 000 forint környékén mozog, ha mindezt újonnan szeretnénk megvásárolni, akkor szintén egy 150 000 forintos kiadásba vernénk magunkat. Természetesen ezek az iPhone-ok és iPad-ok a szaküzletben ki is próbálhatók, de arra is lehetőség van, hogy interneten keresztül rendeljük meg és csomagban landoljon otthonunkban pár nap múlva. Mivel a termékek mellé garancia is jár, így nagy hibát így sem tudunk elkövetni. Már az adásvételi szerződésben is látható, hogy a termékre garanciát vállalnak. Minden esetben feltüntetésre kerül a garancia időtartama. A lényeg, hogy mindig megbízható partnert válasszunk.

Vélemény, hozzászólás?