Ismered a Szalafa ajtókat?

A nyár a lakásfelújítások időszaka, amikor legtöbben átalakítjuk, korszerűsítjük, szebbé, kényelmesebbé varázsoljuk otthonunkat. A gyakran választott hőszigetelésen, festésen túl van egy olyan terület, mely sokak fejében megfordul a munkálatokat tervezve, ez pedig nem más, mint a beltéri ajtók cseréje. Ezekkel a nyílászárókkal kapcsolatban mindenkinek megvannak a maga elvárásai, és a korrekt árakon túl az időtálló minőség is lényeges. Nem mindegy azonban az sem, hogy milyen lakberendezési irányzatot részesítünk előnyben, vagy éppen a terek mely vonalvezetést, anyaghasználatot követelik meg.

 

Van egy olyan cég, amely különféle beltéri ajtók gyártására szakosodott, és szakemberei különösen fontosnak tartják a vásárlók egyéni igényeinek való megfelelést. Ebben többféle beltéri ajtó típus áll rendelkezésre, melyek között garantáltan mindenki találhat elképzeléseihez illőt. A hagyományos, a minimalista lakberendezéshez is passzoló ajtó fajtákon túl a tolóajtók iránt is minden korábbinál nagyobb kereslet mutatkozik. Ezek segítségével nem csak helyet spórolhatunk, de akár keleties stílust is varázsolhatunk otthonunk falai közé a megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel.

 

A klasszikus beltéri ajtók használatával a hagyományos lakberendezési stílushoz passzoló nyílászárót kaphatunk, de a cseresznye, a dió vagy a tölgy alkalmazásával eleganciát is csempészhetünk a négy fal közé. A többféle, kiválóan kezelt, változatos anyagtársítással kialakított ajtók igényes megjelenéssel bírnak, és megállják a helyüket tulajdonképpen bármely helyiségbe.

 

S hogy miért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a beltéri ajtók kiválasztására? Nem csak azért fontos ez, mert viszonylag nagy felületet foglalnak el, és így jól láthatóak, hanem az időtálló minőség apropóján is. Nem mindegy, hogy a mindennapokban használt, gyakran strapának kitett elemek mennyire állják meg a helyüket, és vajon egyszerű-e tisztításuk.

 

Mindezeken túl ott van a stílus kérdése, amely mellett szintén nem mehetünk el. Elegáns és minőségi bútorok kapnak helyet a lakásban? Érdemes a fa természetességét társítani mindehhez, akár sötét színben. A minimál stílus mellé a letisztult nyílászárók passzolnak, de akár az üveg tolóajtók kínálta lehetőségeket is kihasználhatjuk. Ez utóbbiak egyébként a tágas, világos terek érdekében is remek választásnak bizonyulnak. Tedd otthonod élhetőbbé a megfelelő beltéri ajtók használatával!

Vélemény, hozzászólás?