Ilyen áron szerezhetsz most gyümölcsprést

Attól függően, hogy hol nézelődsz, már ilyen áron is találhatsz gyümölcsprést. Sokan már tudják, hogy a saját otthonunkban frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek, akár már pár nap múlva éreztethetik jótékony hatásukat. Az ellenállóképességünk javul, a bőrünk egészségesebb, csökken a hasunk mérete. Ez csak egy pár kiemelendő dolog, amely biztosan változást jelenthet. A természet segít nekünk, ha kihasználjuk a benne rejlő lehetőségeket.  Gyakorta tartunk léböjtkúrákat amelyhez szintén elengedhetetlen a gyümölcsprés beszerzése. Az egyes betegségekhez, tünetekhez célzottan is ki lehet választani a gyümölcsöket és a zöldségeket, számtalan szakirodalom segíti az érdeklődőket. A levek elkészítésénél ügyeljünk arra, hogy finom legyen és segítsen elkerülni bizonyos egészségügyi problémákat. Több könyv is elérhető a piacon, amelyek nagyon jó recepteket tartalmaznak, érdemes utána nézni.

A levek elkészítéséhez szükségünk lesz a présre. Törekedjünk arra, hogy olyan prést válasszunk, amely lékihozatala nagy, így nagyon kis része megy majd kárba a zöldségeknek és a gyümölcsöknek. A nagyáruházakban elérhető gyümölcscentrifugák lékinyerése sokkal kisebb viszont olcsóbbak. Hátrányaik közé tartozik a hangosság és az, hogy a pohárba érkezve a gyümölcslé szét fog válni, amely nem a legszebb látványok közé sorolható. Hatalmas hátránya, hogy készítés közben hő keletkezik, amely képes károsítani a tápanyagokat. A prések teljesen más kategóriába sorolhatók. Akár 30-40 százalékkal több levet is kinyerhetünk mintha centrifugát használnánk. Ezek a prések hidegen préselnek és a gyümölcsök vagy zöldségek összes levét képesek kifacsarni. Halk működésüknek köszönhetően bármikor és bárhol használhatók. Áruk magasabb a centrifugáénál, de ha az előnyöket tekintjük akkor nagyon jó beruházásnak tűnik.

A Basic sorozat alapmodellje egészséges és finom gyümölcslevek készítésére alkalmas. Kompakt és stílusos megjelenésével bármelyik konyhában jól mutat. A nagy teljesítménynek hála nagyon gyorsan elkészíthetők a levek. Az egyik legújabb modell a Hurom Giugiaro présgép, amely prémium előnyöket biztosít. Esztétikus adagolója kettős, így az alapanyagokat egy modern gyűjtőkamrába kell behelyezni. A gép hatékonyságát a belső forgó kefe növeli. Érdemes a webáruházak polcain szétnézni és egy modern présgépet beszerezni, hogy a család minden tagja sokkal egészségesebben élhessen.

 

 

Vélemény, hozzászólás?