Helyesen hoszting vagy hosting?

A hoszting szolgáltatások iránt érdeklődők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy hogyan is szól helyesen a kifejezés. A Rackforest szerver hosting adatai alapján inkább a hosting néven keresik az ügyfelek a tárhely bérbeadással és elektronikus levelezési szolgáltatásokkal kapcsolatos lehetőséget. Ahhoz, hogy a honlapok elérése élvezhető sebességben történjen, elengedhetetlen, hogy olyan szakemberek és technikai háttér álljanak a szolgáltatás mögött, melyek már bizonyítottak a területen.

Ennek a követelménynek a Rackforest szakemberei maximálisan eleget tesznek, hiszen már jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Többek között a rendkívüli megbízhatóság miatt részesíti előnyben a cég a rack kivitelű szervereket, de természetesen ezeknél jóval több kellett ahhoz, hogy a szakemberek mai ismertségüket, és az általuk nyújtott szolgáltatások magas minőségét el tudták érni.

A szerver hosting, a szerver bérlés mellett virtuális szerver szolgáltatással is várja a Rackforest régi és új ügyfeleit, de a hozzájuk forduló akkor is megtalálja számítását, ha saját tulajdonú szerverét, és az azon futó szoftvereket szeretné a legjobb kezekben tudni. 

A szakmai hozzáértésre, a fejlődést szolgálóan az aktualitások folyamatos nyomon követésére kiváló példa, hogy a cég tervei között szerepel a kisebb cégek mellett a nagyvállalatok ügyfélként történő megszerzése, valamint a technikai háttér színvonalának további emelése is. Miként a tapasztalatok is mutatják tehát, minden adott ahhoz, hogy a Rackforest hamarosan a területen az egyik leginkább keresett szolgáltatóvá váljon.

Vélemény, hozzászólás?