Hallott már szabadesés szimulátorról Budapesten?

Mindig is szerette volna kipróbálni az ejtőernyőzést? A szélcsatornás zuhanás nagyon hasonló élményt ad, de mégsem tölt el sokakat olyan félelemmel, mintha egy gépből ugrott volna ki. A fővárosban is elérhető szabadesés szimulátor használata előtt alapos oktatásban lehet része, felkészülve ezzel minden előforduló helyzetre. A profi tandempilóta instrukcióit követve pedig biztonságosan próbálható ki, hogy milyen érzés a 200-250 km/ órás szélcsatornára felfeküdni.

 

A hasonló, élmény-jellegű programok remek választásnak bizonyulnak mindazok részéről, akik szeretnének új dolgokat kipróbálni, vonzódnak az extrémitás irányába, mégis teljesen biztonságban szeretnék érezni magukat. A fővárosban, a régi Csepel Művek ipari területén kialakított komplexumban egyszerre akár nagyobb csapatokat is várnak, például céges programok keretein belül. Az élményről videofelvétel is készülhet, hogy később a kanapén élhesse át újra és újra a megtapasztalt szabadesés keltette érzéseket.

 

A szélcsatornás lebegés egyébként gyermekek számára is hatalmas élmény, és a szél erősségének változtatásával tulajdonképpen testsúlytól függetlenül választható szabadidős program. Az elfoglaltság egyébként jobban igénybe vesz fizikálisan, mint azt sokan elsőre gondolnák, ezért rövid időtartamokban történik a szélcsatornában lebegés.

 

Az élmények hozzáadnak életünkhöz és többek leszünk általuk, ezért ajándékba is sokan érdeklődnek ma már a hasonló lehetőségek iránt. Felmerülhet azonban a kérdés, hogy mennyibe kerül például egy szabadeséses szimulátor használata. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a korrekt árak bárki számára elérhetőek. Ha pedig arra gondolunk, hogy gyakran ajándékozás alkalmával mennyi pénzt elköltünk egy-egy műszaki cikk vagy márkás ruhadarab beszerzésekor, úgy kifejezetten olcsónak mondható ez a fajta ajándékozás. Az Élménypláza.hu oldalon keresztül akár a szabadesés élményével is meg lehet ajándékozni az adrenalinvadászokat.

 

Természetesen saját részre, a partnerrel eltöltött nap megkoronázására vagy céges rendezvények részeként is kitűnő választásnak bizonyulnak az élmény-programok. Mindegy, hogy a vezetés világa érdekli, vízben, levegőben, vagy például terepen próbálna ki újszerű, izgalmas dolgokat, napjaink kínálatában mindeni megtalálhatja azt a megoldást, amely passzol személyiségéhez és érdeklődési köréhez. Az egyedülálló programokról sokszor felvétel is készül, aminek köszönhetően nem csak az átéltek maradnak meg, hanem olyan videók is, amelyek a későbbiekben sok mókás pillanatot okozhatnak.

Vélemény, hozzászólás?