Férfi karórákat olcsón is lehet találni

Ide kattintva pénztárcabarát férfi karórák között is szétnézhet. Barna fekete, ezüst illetve színes karórák is elérhetők az ÓraZóna kínálatában. Itt minden alkalomra találhatunk divatos karórákat és otthonról még csak ki sem kell mozdulnunk. A webáruházban kényelmesen megnézhetjük a kínálatot és azonnal leadhatjuk rendelésünket. Az ÓraZóna a lehető legrövidebb időn belül kiszállítja a kiszemelt karórát. Ezek az órák ajándéknak is tökéletesek. A kiszállítást futárszolgálattal biztosítják és a szállításért nem kell fizetni. A webshopban széles kínálat biztosítja azt, hogy biztosan megtaláljuk a tökéletes ajándékot.

A klasszikus karórákat kedvelőknek ajánljuk a Weide barna bőrszíjas karóráját, amely stílusos számokkal és Epson AL35 óraszerkezettel rendelkezik. A kényelmes viseletű karórát a mindennapi öltözetek tökéletes kiegészítője.  A korlátozottan vízálló és dátum kijelzéssel is rendelkező karórára 1 év garanciát is biztosít az ÓraZóna. A fekete színek kedvelőinek is találhatunk tökéletes férfi karórát, hiszen a Weide márka szolid fekete karórája tökéletes lesz. A Japán óraszerkezettel ellátott fekete karórán a számok és a másodpercmutató is piros színű és a súlya is csak 47 gramm. A könnyed karóra 44 mm átmérőjű és 8 mm vastagságú.

A trendi kronográf karórák közül érdemes egy pillantást vetni a Benyar fekete bőrszíjjal forgalomba hozott karórájára. Ez az óra ugyan már egy kicsit magasabb árfekvésű, de a japán óraszerkezet és a letisztult formatervezés valamint a minőség magáért beszél. A tizedmásodpercet és a másodpercet is jelzi a percen felül a kronográf funkció. A hétköznapi öltözet tökéletes kiegészítője lehet. A barna és az arany szín kedvelőinek a Naviforce karóráját ajánljuk, amely edzett kristályüveggel és dátum valamint nap jelzéssel is tökéletes ajándéknak bizonyulhat. A termékhez díszdobozt is biztosít az ÓraZóna így ajándékozáskor a csomagolással sem kell bíbelődni. Ezeket a termékeket igen gyors szállítási határidővel lehet megrendelni, így akár az utolsó pillanatban is segíthet az ajándékozásban az ÓraZóna webáruháza.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?