Bővül a szolárium kozmetikumok választéka

Sokan szeretnék megőrizni barnaságukat a nyári időszakon túl is. Hogy ki az enyhébb, és ki az erősebb árnyalatot kedveli a bőrén, az változó lehet. A szoláriumoknak hála viszont egész évben tökéletes színünk lehet, melynek érdekében elég csak néhány percre beállni, vagy befeküdni a csövek közé, hetente pár alkalommal. Szolárium stúdiót már szinte minden városban, településen lehet találni, így bárki igénybe tudja venni manapság ezt a szolgáltatást. Sőt, vannak olyanok is, akik beruháznak egy saját, otthoni szolárium gépre, így saját maguk tudják beosztani az idejüket, hogy mikor akarnak barnulni kicsit. Legyen szó otthoni vagy stúdióban történő szolizásról, vannak nagyon fontos szabályok, amiket az egészségünk érdekében be kell tartani.

Az egyik alapvető előírás, hogy nem szabad túlzásba vinni a szolárium használatát a rendszerességet illetően, és arra is figyelni kell, hogy mennyi időt töltünk benne. Mindig érdemes a természetességre törekedni! Az ékszereket mindig le kell venni, mielőtt befekszünk, vagy beállunk a csökek közé, és a sminkünket is le kell mosni, különben foltosan barnulhatunk le. Elengedhetetlen a megfelelő eredmény érdekében a rendszeres bőrradírozás is. Ezek mellet pedig sokat segíthetnek a tökéletes barnaságért a szolárium kozmetikumok használata. Viszonylag sokszor lehet hallani azt a tévhitet, hogy a szolárkrémektől ragacsos lesz a bőrünk, és kellemetlen illatúak is lehetünk, sőt akár még a barnaságunkat sem támogatják, hanem épp gátolni fogják. Nem szabad bedőlni ezeknek a mendemondáknak, hiszen nagyon is hasznos, ha bőrünket ilyen krémekkel készítjük fel a szoláriumozás előtt.

Mik a szolárium kozmetikumok előnyei? Egyrészt segítségükkel meg lehet őrizni a bőr hidratáltságát. A kozmetikumok használata mellett elkerülhetjük még a kiszáradt, repedezett bőrt, ha kellő mennyiségű folyadékot is fogyasztunk. Hatalmas érv még a szolárkrémek mellett, hogy védik bőrünket az esetleges károsodástól, és egyenletesebben, esztétikusabban is tudunk segítségükkel barnulni. Ezek a krémek úgy vannak kitalálva, hogy kellő tápanyagot is tartalmazzanak, melyek nem csak a barnaságunkat támogatják, de táplálják is a bőrünket.

Nem is gondolnád, hogy hányféle kozmetikummal könnyítheted meg a barnulás folyamatát! A linkelt oldalra ellátogatva kiváló minőségű szolárkrémek közül válogathatsz, kínálatuk pedig nagyon széles, így egész biztosan megtalálod azt, amit keresel. Egyes termékeknél különböző kiszerelések is megtalálhatók, így elég csak utána a nagyobb csomagolást választanod, miután leteszteld a saját bőrödön az adott kozmetikumot, és úgy érzed beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az oldalon a kozmetikumok mellett szoláriumgépeket is lehet vásárolni, és bérelni, valamint egyéb szoláriumozáshoz szükséges kellékeket is meg lehet találni, úgy mint védőszemüvegek, vagy fertőtlenítő folyadékok. Ne feledd, a hideg évszakokban is lehet olyan árnyalatú a bőröd, mintha épp most jöttél volna meg egy tengerparti nyaralásról!

Vélemény, hozzászólás?