Az ESTA engedély magyar állampolgárok számára könnyedén megszerezhető

Az Esta Visa segítségével, amelyik hazánkban egy sokak által ismert és megbízhatónak vélt professzionális vízum szervezet, szinte bárki támogatást kaphat a Vízummentességi Program (VWP) keretein belül annak érdekében, hogy legálisan meg tudja látogatni az Amerikai Egyesült Államokat. Az ESTA vízumkérelem kitöltése ennek a szervezetnek hála gyors és gondmentes lesz.

Ez nem csupán a kérelem elintézésében, hanem az ESTA Vízum Dokumentumok megszerzésében is rendelkezésre áll. Rengetegen azért is választják ezt, mert a szolgáltatások igénybe vételének keretében teljes visszafizetési garanciát ad a szervezet a vízum elutasítása esetében. Ezen kívül ez élő adat jóváhagyást, 24/7 támogatást és széleskörű PDF dokumentációt vállal. Tehát nem csupán az ESTA vízumkérelem kitöltése az, amit erre rá lehet bízni.

Ezeken kívül az ESTA vészhelyzeti szolgáltatást is kínál. Ez lehetővé teszi az érdeklődőknek, hogy megkapják a vízumot 5 perc alatt. Sőt, aminek sokan nagyon örülnek, az az , hogy a szervezet ingyenes Nagykövetségi és Konzulátusi Útmutatót és Amerikai Légitársasági utazási tippeket is nyújt. Ezeket kötelező elolvasni azoknak, akik először akarnak az USA-ba utazni.

Az ESTA vízumkérelem kitöltése itt problémamentesen megy végbe. Ezt természetesen mindenki szereti, ugyanis senki sem kedveli a bürokráciai pepecselést. Egyesek persze nem tudják, hogy ez mit is takar és amikor el szeretnének jutni az Amerikai Államokba, akkor egy kicsit utánaolvasnak a dolgoknak az interneten.

Ekkor jönnek rá sokan arra, hogy mit is jelent az ESTA engedély magyar állampolgárok számára. Kétség sem fér hozzá, hogy minden utazónak elengedhetetlennek bizonyul az ESTA engedély jóváhagyása az USA-ba repülő légi járműre való felszállás előtt a VWP keretein belül. Ez a rendszer garantálja az utazók számára, hogy az interneten keresztül tudjanak igényelni és szerezni is egy efféle engedélyt. Ez nem más, mint egy amerikai kormányprogram, amelyiket a Belbiztonsági Minisztérium kezel. Ennek az egyik legfontosabb célja, hogy az utazni kívánó személyeket azelőtt meg tudja vizsgálni, mielőtt azok engedélyt kapnának, hogy belépjenek Amerikába. Az ESTA engedély magyar állampolgárok számára kötelezővé vált 2009. január 12-én, nyilvánvalóan a biztonság növelése miatt.

A Vízummentességi Program alatt belépő nemzetközi utazóknak elektronikus utazási engedélyt kell szerezniük az Egyesült Államokba való utazásuk előtt. Az ESTA engedély magyar állampolgárok számára szerencsére igenis gondok nélkül megszerezhető ezen programnak, rendszernek köszönhetően. Erről még többet meg lehet tudni a estavisa.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?