A testi-lelki egyensúlyt keresed?

A Reiki erre is megoldást kínál. A hatékonyan alkalmazható módszer nagyon könnyen elsajátítható, így akár otthon is foglalkozhatsz a testeddel és a lelkeddel egyaránt. A harmónia és a kiegyensúlyozott életmód kiemelt fontosságú mai rohanó világunkban, ahol nap, mint nap a stressz helyzetek sokaságát élhetjük át. A stressz mellett az elfogyasztott kemikáliák és a légszennyezés valamint a környezetszennyezés hatásaival szemben is sokkal ellenállóbbá kell válni ahhoz, hogy egészségesen élhessünk. Ezen felül a Reiki képes segíteni a különféle pszichoszomatikus zavarok megszüntetésében is. Ha jól szeretnéd magad érezni a bőrödben, és emellett egészségesen is élnél, látogass el Reiki Réka oldalára, és találd meg te is saját egyensúlyodat!

Energetikai kezelések, blokkoldás, tarot kártya elemzés, angyalkommunikáció és angyalterápia is elérhető Réka kezelései között. A blokkoldás elérhető metamorf masszázzsal, amely gyermekeken is alkalmazható. Ma már kiemelt fontosságú ez a kezelés is, főleg ha gyermekünk iskolás és most szembesül életében először a stresszhelyzetekkel. Ezeket mindenképpen oldani szükséges, hiszen csak így érhető el, hogy kiegyensúlyozott gyermekkort biztosítsunk számukra. A lelki blokkok oldásával és a magzati korban tapasztalt rossz emlékek oldásával a gyermekkor sokkal jobbá tehető. Az angyalterápia ma már igazi divattá vált, hiszen az angyalok nemcsak szépek, de energialények is, amelyek nagyon hasonlítanak hozzánk, emberekhez. Mindenkinek van őrangyala, akár elhisszük, akár nem. Az angyalok segítenek feldolgozni a mindennapok során többször előforduló problémákat.

Természetesen nem csak kezeléseken lehet részt venni, hanem el is lehet sajátítani a különleges kezelési módszereket. Aktív szellemgyógyászat, csoportos blokkoldás. A csoportos blokkoldás során tarot kártyák segítségével, beszélgetésekkel a különleges egyéni energiák összeadódnak és egymást erősítik. A résztvevők saját társaiknak oldják a blokkolását. Ezek a blokkoldások különféle betegségek enyhítésére, esetleg teljes megszüntetésére is tökéletesen alkalmasak. Érdemes tanácsot kérni, hogy adott helyzetre, problémára, melyik megoldás a legjobb és így eldönteni, hogy melyik csoportos terápián kívánunk részt venni. A terápián tanultakat a későbbiekben, mi magunk, otthon is alkalmazhatjuk, ezzel is megteremtve az egyensúlyt és az egészséget életünkben.

Vélemény, hozzászólás?