A magyar webshopok szállítási feltételeire nagyon érdemes felfigyelni

Vannak olyan webshopok (mint például a ballvin.hu), amelyek magyarországi raktárral rendelkeznek. Sokaknak okoz fejtörést a vásárlás, hiszen igen jó áron beszerezni a termékeket ma már nem egyszerű. Sokszor az olcsóbb termékeket csak nagyon hosszú szállítási határidővel lehet megvásárolni, ami egy közelgő születésnap esetében nem a legjobb megoldás. A neten azonban találhatunk olyan cégeket is, amelyek tényleg a magyarországi raktárból szállítják ki a termékeket. A ballvin.hu weboldalán érdemes körülnézni, hiszen pár nap alatt nálunk lehet a megrendelt termék.

Szépség, egészség kategóriában számtalan terméket találhatunk, amelyeket hölgy ismerőseinknek, családtagjainknak vásárolhatunk meg. A fogyni, izmosodni vágyó hölgyeknek rendelhetünk egy hasizom erősítőt. Azoknak a hölgyeknek, akik sokat ülnek a számítógépek előtt, vásárolhatunk egy tartást segítő ergonomikus párnát. A férfi ismerősöknek és családtagoknak válogathatunk a műszaki termékek közül. Neoprén laptoptáskát, HP 162 stereo fejhallgatót vagy egy autós eseményrögzítő kamerát is rendelhetünk. Az idősebb családtagok leginkább kis kertjükben szeretnek sok időt eltölteni, így nekik ideális ajándék lehet egy kertészkesztyű ásókarommal, egy kerti kézi gereblye vagy egy színes textil függőágy, amelyben kipihenhetik a kertészkedést.

Láthatjuk, hogy számtalan termék áll rendelkezésünkre, amelyet ráadásul nagyon gyorsan házhoz is szállítanak. A kiválasztott termékeket csak a kosárba kell tennünk és máris véglegesíthetjük megrendelésünket. A termékekre kattintva látható, hogy az adott termék raktáron van-e, így biztosan nem tudunk olyan terméket kiválasztani, ami nem elérhető. A fizetés gombra kattintva máris kitölthetjük a számlázási adatainkat és közben folyamatosan nyomon követhetjük a rendelésünk részleteit. A termék árához hozzá jön a szállítási költség, amely egy termék esetén 990 Forint. A cégnél nem tudunk bankkártyával fizetni a webshopban, de a futárnál már igen, de dönthetünk a készpénzes fizetés mellett is. Ez a webshop azoknak igazán kedvező, akik nem szeretik bankkártya adataikat kiadni, mert nem bíznak az internetes fizetési lehetőségekben.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?