Vágykeltő feromonok a sikeres csábításért

Bizonyára Ön is megfigyelte már, hogy némely embereknek szemernyi erőfeszítés nélkül sikerül a társaság középpontjába kerülni. Szeretne Ön is ilyen szerencsés lenni?

Higgye el, ez nem szerencse kérdése és nem is csak a kisugárzáson múlik a dolog. A feromonok azok a vegyületek, melyekkel a csábítás ennyire egyszerűvé válik. Sosem hallott még a feromon-hatásról? Olvasson tovább, mindent megtudhat!

Vonzó nők és férfiak? Vonzó feromonok!

A feromon latin eredetű kifejezés, mely a pherein (hordoz) és hormon (felizgul) szavak összetételéből épül fel. A feromonok olyan kémiai vegyületek, melyek a bőrfelszínről párologva váltanak ki szexuális tartalmú fizikai és viselkedésbeli változásokat az ellenkező nemből.

A feromonok hatásukból adódóan két nagy típusba sorolhatók aszerint, hogy milyen viselkedésbeli változásokat váltanak ki: a rövid ideig ható jelző feromonok riasztó funkciót töltenek be, míg a hosszú hatású elsődleges feromonok az agyban található hipotalamusz és hipofízis befolyásolásán keresztül huzamosabb ideig tartó hatásokat okoznak. Ezen két agyi területfelelős a nemi működésért is!

A vágykeltő feromon illatának belélegzésével a nőkben megemelkedik a peteérést elősegítő és a női nemi hormonok szintjének megnövekedését okozó kémiai hírvivők koncentrációja. Hímeknél növekszik a hím nemi hormonok mennyisége, valamint felgyorsul a hímivarsejtek termelődése és érése. Ezen folyamatok mind kedveznek a szaporodásnak, az utódnemzésnek.

A feromonok az apokrin mirigyekben termelődnek. Érdekes, hogy a friss mirigyváladék szagtalan, jellegzetes illatát a levegőben található baktériumokkal való találkozás után nyeri el. Az állatok a feromonokat az orrukban elhelyezkedő vomeronazális szervükkel érzékelik, melyből az információk szintén a hipotalamuszba jutnak. A szexualitással kapcsolatos szerepükre utal, hogy a pubertásig nem mutatnak élénk szekréciós aktivitást, működésük a serdülőkorban indul be igazán.

Cobeco feromon parfüm

A Cobeco feromon parfüm koncentrált pheromone tartalmának köszönhetően Ön bárkiben könnyedén ellenállhatatlan szexuális vonzalmat ébreszthet! Az emberi pheromone belélegzésével az ellenkező nem ellenállhatatlan vonzalmat fog érezni Ön iránt, szimpatikusabbnak, vonzóbbnak fogják találni a vágykeltő pheromone parfüm segítségével!

A Cobeco feromon parfüm 14 ml-es kiszerelésben tökéletes kiegészítője lehet a női táskáknak, a kesztyűtartónak, de a kabátzsebben is kényelmesen elfér. A Cobeco feromon parfüm kapható női és férfi változatban is!

Ha szeretne több információt kapni a termékről, az alábbi linkre kattintva továbbolvashat:

http://www.szuperalak.hu/termekek/feromon_feromon_parfum/cobeco_noi_feromon_parfum.html

Vélemény, hozzászólás?