Hangulatjavító Valeriana-val a depresszió ellen

Éjszaka nyugtalanul alszik, vagy talán az álom is nehezen jön a szemére? Nappal fáradékony, levert, kedvetlen? Bizonyára Ön sem érti az okát, és tanácstalan a teendőjét illetően. Alábbi cikkünkben egy hangulatjavító praktikával lehetünk a segítségére a kedvetlenség, stressz ellen.

Beköszöntött az igazi tél, odakint röpködnek a mínuszok, az ünnepi időszak véget ért. Az elmúlt hetek meghitt családi légköre helyett a munkahely ejt rabul bennünket, a finom falatok pedig leginkább az íróasztal mögött jutnak el a szánkig. Későn kel a nap, még mindig korán sötétedik, nyakunkon a megfázásos betegségek sora, közelít az influenza-szezon.

Nem csoda, ha Ön is úgy érzi, elhagyta az életkedve, nincs hangulata még a kedvenc hobbijaihoz sem, legszívesebben ki sem húzná lábát otthonról. Ön is elgondolkodott már a hangulatjavítók használatán?

Az Ön által tapasztaltak nem mennek csodaszámba, igen gyakori problémával állunk szemben, azonban sürgősen kezelendő. Mit tehet Ön akkor, ha úgy érzi, a teendők csak halmozódnak, Ön pedig egyre feszültebb, levertebb?

Tény, hogy a depresszió sajnos lassan népbetegséggé lesz Magyarországon, pedig idejében felismerve a tüneteket, megfelelő hangulatjavítókkal könnyen kezelhető állapot. A depresszió kezelése gyógynövényekkel, természetes hangulatjavítókkal lehetséges, sőt! Szükségszerű! Ha napközben feszült, éjszaka sem tud pihenni. Lehetséges, hogy hamar elalszik, azonban a problémák éjszaka is gyötörhetik, így reggelente olyan kimerülten ébredhet fel, mintha szemhunyásnyit sem aludt volna. Ismerős? Ez hosszútávon nem tartható állapot, hiszen szervezete pihenés hiányában kimerül, és már nem csak szellemileg, de fizikailag is képtelen lesz teendői ellátására. Miként előzheti meg a kiégést és nyerheti vissza régi lendületét természetes hangulatjavítókkal? Lehetséges-e a depresszió kezelése gyógynövényekkel?

A depresszió kezelése gyógynövényekkel hatékony hangulatjavító módja lehet annak, hogy újra régi formájában tündökölhessen szintetikus hangulatjavítók szedése nélkül. Az egyik legismertebb növényi hangulatjavító a golgota, illetve a valeriana (macskagyökér).

A golgotavirág görcsoldó, hangulatjavító és nyugtató hatásáról ismert trópusokon élő gyógynövény. A golgota használata elsősorban szorongásos, alvászavaros panaszok esetén közismert.

A golgotavirág hangulatjavító hatása természetes segítséget nyújt a levertség ellen, de a golgotavirágot nevezhetjük a nyugodt alvás zálogának is. A golgotavirágnak bár nyugtató hatása van, de mégsem okoz reggeli kábultságot.

A valeriana (macskagyökér) az egyik leghatékonyabb növényi nyugtató-altatószer és hangulatjavító. Vizsgálatok kimutatták, hogy a (valeriana) macskagyökér hatása vetekszik a vényre kapható altatószerekével. Bár manapság bárki könnyen hozzájuthat különféle altatókhoz vagy más hangulatjavító szerekhez, a hangulatjavítók letételével a panaszok erősödnek, így szinte letehetetlenné válnak a hangulatjavító tabletták. Az alvászavar, depresszió kezelése gyógynövényekkel azonban működik és a hangulatjavító hatás elérésével mégsem kell hozzászokástól tartani. A valeriana (macskagyökér) a használattal egyre jobban működik, így hosszú távon inkább kevesebb kell a hangulatjavítóból a nyugtató pihenéshez. A valeriana (macskagyökér) a nyugtalanság, ingerlékenység csillapítására elfogadott szer, amely nyugtató hatása révén esténként az elalvást is segíti.

kép16Hogyan segíthet a golgotavirág és a valeriana (macskagyökér) a feszültségoldásban és az alvászavarok megoldásában? Mit tud a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula? Okoz-e függőséget a Valeriana+Golgota kapszula?

A hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula két növényi hatóanyagot – valeriana (macskagyökér) és golgota – egyesíti magában, így a depresszió kezelése gyógynövényekkel természetes úton, a Valeriana+Golgota kapszula révén valósulhat meg.

A gyógyszerfüggőség nem alakul ki a Valeriana+Golgota kapszula mellett, viszont nem fog álmatlanul sem forogni az ágyában. A nyugtalanság, idegi feszültség elmúlik, munkavégzése ismét a régi lesz, éjszakánként pedig nyugodtan alhat a Valeriana+Golgota kapszula szedésével. Nem kell félnie napközbeni álmosságtól, hiszen a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula nem okoz napközbeni aluszékonyságot és a valeriana (macskagyökér) és golgota növényeknek hosszú távon sem tapasztalták negatív hatásait.

A Valeriana+Golgota kapszula természetes úton oldja meg problémáit. Ha szeretne a termékről bővebb információt kapni, az alábbi linkre kattintva továbbolvashat:

http://landasin.unas.hu/Valerianagolgota-kapszula

Higgye el, nem csak Ön, de környezete is tapasztalni fogja a pozitív változásokat, hiszen a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula segítségével a szorongás elmúlása természetes úton megvalósul Önnél. Fontos tudnivaló, hogy más hangulatjavítókkal, altatókkal a Valeriana+Golgota kapszula szedése nem javasolt.

Próbálja ki a hangulatjavító Valeriana+Golgota kapszula hatékonyságát, és meglátja, a depresszió kezelése gyógynövényekkel egyszerű és biztonságos. A hangulatjavító Valeriana+Golgotavirág kapszula hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, a normál idegállapothoz és a mély, pihentető alváshoz anélkül, hogy szedésének felfüggesztése problémákat okozna a későbbiekben.

Vélemény, hozzászólás?