Erre vigyázz, ha használt PS4-et vásárolsz!

Ha az otthoni kikapcsolódásról van szó, akkor van egy készülék, amely garantáltan nagy népszerűségnek örvend. Nem más ez, mint természetesen a PS4, ami számos lehetőséget rejt magában. A csúcsgrafikás játékok, a családi kikapcsolódás és a multimédiás szolgáltatások terén is igen keresett készülék akár használtan is beszerezhető, ám nem mindegy, milyen forrásból. A magánkézből való vásárlással egyébként is érdemes óvatosan bánni, hiszen garancia nincsen arra, hogy valóban azt kapjuk a pénzünkért, amit várunk.

 

Egyet jelent ez akkor azzal, hogy csak újonnan vásárolhatunk megfelelő minőséget? A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha körültekintően válogatunk a használt elektronikai cikkek piacán, akkor jó esélyünk van egy még hosszútávon kiválóan üzemelő darab beszerzésére. Nincs ez másként a nagy népszerűségnek örvendő PS4 esetében sem. Vannak eladók, akik a használt gépekre is adnak limitált garanciát, azonban új PS4 gép vásárlása esetén természetesen a garancia is gyártói és teljes körű. A szakemberek azt javasolják, hogy ha már százezres nagyságrendet szeretnénk kiadni egy-egy hasonló termékre, akkor meggondolandó, hogy az új, garantált minőségűre essen a választás.

 

Ma már remek akciók várják az érdeklődőket, ráadásul az online rendelés kényelmét is minden gond nélkül kihasználhatjuk. Az elektronikai cikkek esetében is jogos elvárás vásárlóként az, hogy mindenre kiterjedő, teljes körű garanciát kapjanak a pénzükért. Hiba bármelyik márka készülékével előfordulhat, éppen ezért fontos, hogy legyen lehetőségünk a díjmentes javításra, esetlegesen cserére. A takarékos megoldások kedvelői is megtalálhatják a számukra ideális ajánlatokat, melyek kapcsán nem érzik majd becsapva magukat.

 

Amennyiben mégis úgy döntenénk, hogy használt PS4-et vásárolunk, akkor legyünk körültekintőek, és tájékozódjunk a piaci árakról. A meglepően alacsony használt készülék árak éppen úgy gyanúsak kell, hogy legyenek, mint az indokolatlanul túlárazott fajták. Ha nem bíznánk a véletlenre, akkor pedig legjobb, ha megbízható webáruház segítségével szerezzük be új vagy használt kedvencünket. A PS4 rengeteg önfeledt, humoros, vagy éppen izgalmas órát ígér a család minden tagja számára. A gyerkőcök éppen úgy imádni fogják, mint a sokadik gyermekkorukat megélő felnőttek.

 

 

Vélemény, hozzászólás?